Praktijk Puur4Jou
 

Lifestyle

Ik ben therapeut en heb een opleiding gehad met meerdere specialisaties (coaching, lichaamswerk, massage en voeding), Eerder had ik al de opleiding van schoonheidsspecialiste gedaan. Bij mij kan je terecht voor zowel de binnen- als buitenkant. Soms lijkt dit een onlogische combinatie, maar besef dat je goed en energiek voelen en een mooie huid hebben, begint aan de binnenkant, met juiste voeding. Maar ook mentaal in balans zijn en zorgen voor weinig stress, of stress vermindering, dragen bij aan je lekker in je vel voelen. 


Ik inspireer je graag om betere keuzes te maken, waardoor jij meer energie krijgt. Ik gebruik hiervoor meerdere behandelingen. Bijvoorbeeld de Fittergy-Sportvastenkuur , dit is een extra tool die zorgt voor het resetten van je lichaam. Je stofwisseling/vetverbranding gaat weer normaal functioneren zoals het hoort. Ook verbeteren je sportprestaties en zul je als bonus flink zijn afgevallen.


Verder kan ik speciale kuren inzetten om op gewicht te komen en je lichaam optimaal te laten werken. Deze kuren zorgen ook voor een betere huid en meer energie. Ook supplementen kunnen ondersteunen bij een gezonde leefstijl en een mooiere huid.Ik werk  holistisch volgens de vijf natuurgerichte principes van de BATC. Bij alle behandelingen komen deze principes aan de orde (met uitzondering van gezichts- /beautybehandelingen), om op deze manier je gezondheid te verbeteren en je energie te verhogen d.m.v. energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding, geestelijk welzijn.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn