Praktijk Puur4Jou
 Ik werk niet met calorieën tellen of met een bepaald dieet. Het gaat vooral om gedragsverandering/ bewustwording. Elke dag hetzelfde aantal calorieën eten, maakt je lichaam lui en zorgt dat je stofwisseling trager wordt. Ook te weinig eten, zorgt voor een tragere stofwisseling.


Ik maak je bewuster op het gebied van de juiste verhouding eiwitten/gezonde vetten en koolhydraten. Ook is het belangrijk puur te eten, oftewel, eten zonder kunstmatige toevoegingen en vers bereid eten, zonder pakjes en zakjes.

Je kan voedingsadviezen combineren met de sportvastenkuur en/of Vegan Switch kuur. Ook kan ik endermologie behandelingen toepassen. Samen zorgen ze voor een super resultaat ! Inmiddels heb ik  6 - 7 keer de kuur gedaan. Iedere keer met een super resultaat.


Wat me verder opviel is dat de kuur nog weken doorwerkt en je sportprestaties verbeteren. Vandaar dat ik vaak de Fittergy Sportvasten adviseer bij mijn klanten. Wel moet ik zeggen, dat de overgang, resultaten kan verminderen. Kleine 4 kg afgevallen, vet met 4,5% gezakt , spiermassa met 2% verhoogd. En buikomvang 3 cm minder. Wat mij zelf verbaasde is, is dat je gewoon kan functioneren, terwijl ik soms toch trek had. Zonder de supplementen is dat niet mogelijk voor mij. Je merkt ook dat je veel bewuster nadenkt over eten.


Tenslotte vernieuwen je cellen zich in een paar jaar. Wat je nu eet, vertaalt zich over een paar jaar naar hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn