Praktijk Puur4Jou
 

Japanse massage

Japanse gezichtsmassage werkt in de diepte om zo de bloedcirculatie te stimuleren en de toxines vrij te maken van de onderhuid. Met kleine klopjes, lichte kneepjes, wrijven, kneden en strijken wordt het gezicht gladder en steviger gemaakt. Ik sluit ik af met een  hoofd- en hoofdhuid massage om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen te verminderen.


Japanse gezichtsmassage werkt op de energie van de ‘shi’, de levensenergie. De microcirculatie wordt gestimuleerd en de doorstroming van het lymfevocht wordt bevorderd , waardoor de cellen beter worden gevoed en afvalstoffen beter worden afgevoerd, je komt ook helemaal zen uit mijn behandeling.


Aan het eind van de behandeling, is je teint helderder en voelt  je huid voller. De weefsels worden versterkt en de spieren ontspannen, zodat expressierimpeltjes zachter lijken. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans.


Bindweefselmassage

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door stimuleren van de fibroblastcellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt je gezicht een gezonde gloed en verstevigt de huid.


Bindweefselmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.


RF behandeling

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!


Radiofrequentie behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur. De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter.


Een typische behandelserie bestaat uit 6 behandelingen, tijdens de behandelserie is  1 tot 2  behandelingen per 14 dagen is de norm. Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. 


Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.


 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Eénmalige behandeling of een kuur
 • Volledige gezichtsbehandeling of deelbehandeling
 • Geen rode of geïrriteerde huid


Collageendraad behandeling

Het is een baanbrekende technologie en een behandeling met hele mooie resultaten , waarvan de effecten van de behandeling direct zichtbaar zijn. Het collageen aanmaakproces duurt 28 dagen (huidcyclus). Ook in de zomer kan deze naaldloze collageen behandeling worden uitgevoerd.


Voordat ik de collageen draden aanbreng, wordt jouw huid gereinigd en talg en dode huidcellen worden verwijderd met een enzymatische peeling. Door middel van cupping, RF of LPG endermologie stimuleer ik de huid maximaal en maak daardoor de huid doorlaatbaarder, zo worden de nanodeeltjes van de collageendraad dieper en doeltreffender in de huid opgenomen. De collageen draadjes worden in de zones (rimpels) opgelost met een speciaal stamcelserum en komen tot in de diepere lagen van de huid en fungeert als een opvullend matras. De zones die ik kan behandelen zijn:


 • Lipcontour,
 • voorhoofd,
 • neus lippenplooi,
 • oogcontour ( boven en onder en kraaienpootjes),
 • handen, décolleté, hals ( hebben meerdere behandelingen nodig).Voor echt optimaal resultaat doe je deze behandeling in kuurvorm van 3 behandelingen, om de 2 weken (een behandeling van 1 keer kan natuurlijk altijd en is zeker een mooie boost voor de huid). Daarna is om de 4 maanden een onderhoudsbehandeling aanbevolen om de collageenaanmaak/het resultaat te behouden. Afhankelijk van de huidconditie en leeftijd houdt het resultaat tussen de 3 en 8 maanden.


Medik8 producten

Medik8 wordt in 40 landen over de hele wereld verkocht. Het is een zgn. cosmeceutical, dat wil zeggen cosmetica, dat zorgt voor huidverbetering met hoge concentraties werkstoffen.


Medik8 is er in geslaagd de meest effectieve ingrediënten in de cosmetica te stoppen, zonder dat deze agressief zijn voor de huid. Ieder product heeft zijn eigen unieke textuur, geur en krachtige ingrediënten, wat zorgt voor prachtige resultaten.


 • SLES, SLS en Sulfaatvrij, 100% parfumvrij, 100% parabenenvrij, 100% zeepvrij
 • geen agressieve reinigingsproducten
 • Alleen Bio ingrediënten
 • FSC goedgekeurde verpakkingen, milieu vriendelijke kleine productie, om de stabiliteit en versheid te garanderen.Medik8 is een geweldig merk dat talloze huidverbeterende producten in haar assortiment heeft. Van retinol (als enige écht effectief tegen huidveroudering) tot krachtige exfolianten en van de effectieve beta Gel tot een gezichtsolie met omega 3, 6 en vitamine C. 


Huidverbetering en anti-aging staan bij mij op de eerste plaats. Graag nodig ik je uit om eens langs te komen voor een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn