Praktijk Puur4Jou
 Cavitatie wordt uitgevoerd met een ultrasound apparaat dat zich richt op specifieke delen van het lichaam met laagfrequente geluidsgolven. De ultrasound geluidsgolven verwarmen de huid  en vibreert de laag vetcellen onder het huidoppervlak. De druk van het apparaat veroorzaakt uiteindelijk dat de vetcellen vloeibaar worden en hun inhoud afgeven in de bloedbaan. De vrije vetzuren in het bloed worden afgebroken tot energie of verlaten het lichaam via de urine, ademhaling of zweten.


  • Het werkt het beste op plaatselijk vet zoals de buik, flanken, dijen, heupen en bovenarmen en vermindert ook cellulite.
  • Verminderen van cellulite (sinaasappelhuid)
  • Ondersteuning van lokale bloedsomloop en daardoor betere doorbloeding van de huid op deze plaats
  • Afslanken van plaatselijke vetzones.


Aanbevolen wordt om na behandeling van bijvoorbeeld dijen, buik, lovehandles, etc. regelmatig een afslankbermuda te dragen. Deze bevordert het proces van afslanken, vermindert cellulite en zorgt dat de huid mooi strak wordt na de cavitatie behandeling.


Een zeer belangrijk advies, is om na mijn behandeling voldoende water te drinken en gedurende vijf dagen geen enkelvoudige koolhydraten, zoals suikers, brood, pasta, aardappelen, frisdrank en alcohol te nemen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn